KISTA GATE

KISTA GATE

Med anledning av den pågående epidemin kommer Eatery att pausa försäljningen i caféet på Torshamnsgatan 44 från måndag 23 november.

Under denna period hänvisar vi er till vår anläggning i Nod-huset, ca 200 meter från Kista Gate. Där har vi öppet för lunch samt fika och take-away.

Vi erbjuder fortfarande konferensservice och affärsluncher på kista gate. För bokning maila oss på kistagate@eatery.se

FRUKOST / CAFÉ

Vi välkomnar dig och dina kollegor att avnjuta frukost och fika hos oss på Eatery Gate.

CAFÉ

LUNCH

Nyttig, variationsrik och hälsosam mat, lagad från grunden av fina råvaror med menyer som anpassas till årstiderna. Sallad, nybakat bröd samt kaffe ingår alltid till lunchen. Ni äter vår lunch för 99 kr med Eaterykortet, annars 110 kr.

LUNCHMENY

FEST & EVENT

Nu har vi öppnat vår stora restaurang på Torshamngasgatan 48 i nyrenoverade Kista Gate. Här serveras en rad spännande rätter komponerade av Natasa Jansson samt  köksmästare Patric Karlsson.

FEST & EVENT

EGET BAGERI

Med hantverk och råvaror i fokus erbjuder vi bröd och bakverk att avnjutas med både kropp och sinne, och inte minst – gott samvete. 

EATERY BAKERY
Nu har vi öppnat vår stora restaurang på Torshamnsgatan 48 och Cafe nummer 44 i nyrenoverade Kista Gate.
Här serveras en rad spännande rätter komponerade av  köksmästare Patric Karlsson.Vi har även öppet i vårt fina Café. Här erbjuds ett spännande urval av sallader, smörgåsar och enklare rätter. Välkommen till oss på Torshamnsgatan 48 och Cafe nummer 44.

VÅRA ORDINARIE ÖPPETTIDER ÄR:

Tillfälligt stängt


KONTAKT:

EMAIL: kistagate@eatery.se
TELEFON: 070-783 22 87

BOKA CATERING
LADDA PÅ EATERYKORTET
Meny
Translate »