Skärmavbild 2019-10-10 kl. 19.14.24

VI VILL HJÄLPA ER ATT FIXA EN HÄRLIG FEST OCH ETT LYCKAT EVENT!

Vi har alla möjligheter att skapa minnesvärda upplevelser, oavsett om det handlar om mingel, bröllop, middag eller fest. Självklart finns möjlighet till servering av bland annat mingelmat, bufféer eller tilltugg. Varje fest är unik, därför utformar vi den åt varje kund för den bästa upplevelsen. Välkommen till Luma Park, Van der Nootska Palatset, Gärdet, Sundbyberg, Sickla och Kista.

VÅRA ENHETER

sundbyberg

SUNDBYBERG GRAND CENTRAL

Välkommen till Sundbybergs knutpunkt och mötesplats. Våra lokaler är perfekta för AW, middagen med kompisar och kollegor eller för fest. Vårt privata chambre séparée tar upp till 35 personer.

LÄS MER

kista nod

KISTA NOD

Vår fina restaurang Eatery Kista Nod ligger med gångavstånd från tunnelbanan. Vår restaurang på två våningar passar utmärkt för event och fest för upp till 250 personer. Med angränsande ytor kan vi även ordna event och fester för upp till 500 personer.

LÄS MER

luma

LUMA

Gamla lampfabriken i Luma Park, Hammarby Sjöstad, rymmer idag riktigt häftiga festlokaler med industriell karaktär. Vi har lokaler för sällskap från 20 till 250 personer, bland annat Lumafabrikens glaskub högst upp i byggnaden.

LÄS MER

SICKLA

Bara ett stenkast från Sickla Köpkvarter ligger Eatery Sickla med en inbjudande lokal som passar för fest, föreningsstämma eller annat större arrangemang kvällstid eller på helgen. Här tar vi emot upp till 100 personer.

LÄS MER

KISTA GATE

Moderna och mysiga lokaler för er fest AW eller event. Här kan vi ta sällskap från 30 till 250 personer.

LÄS MER

vandernootska event

VAN DER NOOTSKA PALATSET

Van der Nootska palatset är en unik konferens- och festvåningsanläggning.Inredning och stilepoker genom trehundra år sätter sin prägel på fester, middagar, konferenser, bröllop och möten. Läs mer och boka på www.vandernootska.se

LÄS MER

Meny
Translate »