Slider

Vi på Eatery och Incontro tror på att vi ständigt ska utveckla oss själva, varandra och företaget som helhet. I det arbetet ingår det att säkerställa att ni som är våra anställda får de verktyg och den kompetensutveckling ni behöver för att både lyckas i era nuvarande roller och för att ni ska kunna gå vidare till andra roller hos oss. Familjeandan inom företaget driver oss att investera i vår personals framtid vilket är grundläggande för vår fortsatta tillväxt.

Målet med Eatery Academy är att säkerställa att alla anställda på Eatery och Incontro har rätt kompetens för sina uppdrag och att vi kan erbjuda relevant fortbildning. Detta är ett steg för att nå vårt mål att bli sektorns mest attraktiva arbetsgivare med de nöjdaste kunderna.

Nedan och under hösten även på vår hemsida www.eatery.se hittar du aktuella utbildningar som du kan få möjlighet att gå.

Utbildningarna är kostnadsfria för den anställda. men genomförs primärt utanför arbetstid. Vissa utbildningar som är obligatoriska ges under arbetstid.

Modulerna leder till diplom från Eatery Academy. Vissa av proven innebär färdighets- eller kunskapstest.

Intresseanmälan sker till HR-ansvariga Jessica Petrén (jessica.petren@eatery.se) som också koordinerar utbildningarna.

  • Introduktion till Eatery och din anställning ***

    Omfattning:

    Tidpunkt: 2-3 timmar

    Hålls kontinuerligt i samband med anställningsstart

    Innehåll: Genomgång av Eaterys koncept och värderingar
    Genomgång av ditt uppdrag, dina förmåner samt våra system Quinyx och Benify Genomgång av vad som gäller kring arbetskläder, ledighet, kostavdrag m.m.,

    Kursledare: Eaterys ledning samt HR-ansvariga Jessica Petrén

    Plats: Eatery Luma Park

  • LIVSMEDELSHYGIEN - GRUNDLÄGGANDE***

    2. LIVSMEDELSHYGIEN

    Omfattning: Heldag

    Tidpunkt: Mars 2020

    Innehåll: Hygieniska risker
    Smittämnen, matförgiftning, allergener och andra hälsofaror Egenkontroll
    Förebyggande insatser

    Kursledare: Kursen köps in av Martin Servera
    Plats: Stockholm, exakt lokal meddelas vid kursstart

  • OATLY-WORKSHOP MED FOKUS PÅ KLIMAT OCH HÄLSA ***

    Omfattning: 3 timmar

    Tidpunkt: 12 November 14:00-17:30

    Innehåll:
    Pratar om hållbara skolmåltider med fokus på klimat och hälsa där havre får fokus.
    Här lagar mat mat tillsammans med Oatlys kock och produkter.

    Kursledare: Oatley, Malina Andersson Lee, Sustainable Eating Specialist. Plats: M7, Kunskapsgallerian

  • 4. EGENKONTROLL - BASIC ***

     Tidpunkt: 31 Oktober 13:00

    Omfattning: 2 timmar

    Innehåll: Digital egenkontroll och motivation om varför man ska följa rutiner.

    Kursledare: Tingstad
    Plats: M7, Kunskapsgallerian Marcusplatsen 7 Nacka

  • 5. ALLERGI OCH ÖVERKÄNSLIGHET-SKOLSIDAN**

    Omfattning: 4 timmar
    Tidpunkt: 24 februari 12:00-16:00
    Innehåll: Den här teoretiska kursen ger dig en grundläggande kunskap inom dom vanligaste allergierna. Du får en uppdatering gällande det senaste inom kost, hälsa, allergier, intoleranser och en ökad förståelse för olika kostönskemål och behov.

    Kursledare: Martin Servera
    Plats: Stockholm, exakt lokal meddelas vid kursstart

  • 6. FÖRSTA HJÄLPEN OCH HLR*

    Omfattning: Halvdag, eftermiddag
    Antal deltagare: Max 12 personer per gång
    Tidpunkt: 24 Februari 14:30
    Innehåll: Kontrollera livstecken • Skapa en fri luftväg • Ta hand om medvetslös, stabilt sidoläge Utföra hjärt-lungräddning (HLR) • Åtgärder vid andningshinder • Förevisning av hjärtstartare • Stroke

    Kursledare: Hjärtgruppen Eatery Luma Park

  • 7. COFFEESCHOOL by COFFEELOUNGE - STEG ETT*

    Omfattning: Ca 2 timmar – kvällstid – start 16.00.

    Antal deltagare: Max 8 personer
    Tidpunkt: Våren 2020
    Innehåll: Teoridel med generell kaffekunskap:

    –  Kaffets historia och ursprung – Kaffe som handelsvara

    –  Världens kaffekulturer – Från böna till kopp

    –  Rostningen avgör smaken – Olika bryggtekniker Praktikdel:

    –  Provsmakning av olika kaffesorter

    –  Provsmakning av samma böna med olika tillbehör samt

    Plats: ”DropCoffee”CoffeeLoungeIsafjordsgatan 3, 164 40 Kista Business Park

  • 9. KLIMATSMART MAT-EATERY**

    Omfattning: 2 timmar
    Tidpunkt: 29 Oktober 14:00-16:00
    Innehåll: En inspirerande introduktion kring Mashie och en utbildning kring Klimatsmart mat på Eatery

    Kursledare:  Mashie, Helena Pettersson

    Plats: Eatery Luma Park

  • 10. GÄSTEN I FOKUS OCH LÖNSAM FÖRSÄLJNING***

    Omfattning: Heldag 09:00-16:00

    Antal deltagare: 20 deltagare per gång

    Tidpunkt: Våren 2020

    Innehåll: Denna utbildning stärker dina kunskaper om de mjuka värdarnas betydelse i mötet med gästen.
    Här pratar vi om den personliga inställningen, motivation, gästpsykologi, internt samarbete över gränserna och delaktigheten över att förstå att det är du som är säljaren.

    Kursledare: Kursen köps in av STIGFRAM
    Plats: Stockholm, exakt lokal meddelas vid kursstart

  • 11. VINER – INTRODUKTION*

    Omfattning: Halvdag, kväll

    Tidpunkt: April 2020
    Innehåll: Genomgång av grunderna i vinodling och vinframställning De vanligaste distrikten och druvsorterna
    Enkla knep för att bemästra mat och dryck i kombination Vinvärldens språktermer och uttryck

    Kursledare: Sommelier från extern samarbetspartner

    Plats: Eatery Luma Park

  • 12. PRESENTATIONSTEKNIK OCH RETORIK – INTRODUKTION*

    Omfattning: 2 halvdagar/kväll
    —————————-
    Del 1 – föreläsning: Att fånga åhörarnas uppmärksamhet, Kroppsspråk, Att hantera nervositet (ingen begränsning på antal)

    Del 2 – praktisk träning (max 5 personer per tillfälle; bokar fler ordnar vi nytt tillfälle)

    Kursledare: Lisa Nilsson-Sandgren, Spik Produktion
    Plats: Eatery Luma Park

  • 13. SOCIALA MEDIER*

    Omfattning: 2 timmar

    Tidpunkt: 12 november 14:00-16:00
    Innehåll: Hur ökar vi följare och når ut till rätt personer? Vi lär oss redigering utav bilder och hur man tar snygga bilder. Schemaläggning på instagram och taggningar.

    Kursledare: Social Attitude, Jessica Pap

    Plats: Eatery Luma Park

  • 14. BAKGLÄDJE***

    Omfattning: Heldag
    Tidpunkt: Januari 2020
    Innehåll: Lär dig baka och inspireras utav Fredrik! Här anpassar vi bakningen efter säsong och efter enheternas behov.

    Kursledare: Fredrik Otterberg

    Plats: Eatery Luma Park

  • 15. INSPIRATIONSDAG MED GUSTAV***

    Omfattning: Heldag
    Tidpunkt: Mars 2020

     Innehåll:

    Gustav arbetar som Kökschef idag på Palatset

    och har tidigare varit med och startat upp flera Michelin-restauranger i stan. Gustav anpassar utbildningen efter behov och säsong.

    Kursledare: Gustav Otterberg
    Plats: van der Nootska Palatset

*****

*Dessa utbildningar ges på kvällstid utanför arbetstid. Eatery står för kursavgift och den anställde medverkar frivilligt.

**Kvällstid, Eatery står för kursavgift, den anställde får komp tid som tas ut vid lov/låg säsong. ***Utbildningen är förlagd på arbetstid.

Vi erbjuder också våra anställda tillgång till utbildningar hos t.ex., Gastro Merit och Restaurang Akademin. Diskussion tas med HR om och när intresse finns.

Meny