Slider
EATERY ACADEMY
EATERY FÖRMÅNSPORTAL
SCHEMA & LEDIGA PASS

VI VILL VARA BRANCHENS MEST ATTRAKTIVA ARBETSGIVARE

Eaterys mål är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Nyckeln för att nå detta mål är att vi lyckas rekrytera och behålla de mest talangfulla kockarna och den mest serviceinriktade personalen.Vi söker kontinuerligt efter professionella, talangfulla och serviceinriktade hovmästare, kockar, serveringspersonal och ekonomibiträden som vill jobba i en familjär och utvecklande miljö.
Hör av dig till oss om du är intresserad av att veta mer!

Se våra lediga jobb nedan

Extrapersonal – Hovmästare, Kock, Bar, Servering
Hovmästare till Van der Nootska Palatset
Extrapersonal – Hovmästare, Kock, Bar, Servering

EXTRAPERSONAL

Hovmästare, extra – Kväll och helg till brunch- och festvåning
Du ansvarar för att alla inom servis/bar är på bästa möjliga nivå för att bidra till ännu mer nöjda gäster.
Du ansvarar för allmän säkerhet och är myndighetsansvarig på plats. Du skall bidra till en god stämning
i arbetslaget och föregå med gott exempel. Du har lätt för att samarbeta, har respekt för dina
gäster/kollegor och deras olikheter. Vi lägger stor vikt vid yrkesstolthet och öga för detaljer.

Kockar, extra – Kväll och helg till brunch- och festvåning
Du är minst 18 år med kökserfarenhet och goda kunskaper i det svenska språket.
Positiv, pålitlig och med ett brinnande intresse för matlagning.

Barpersonal, extra
Du är minst 20 år, har barvana, goda dryckeskunskaper och kunskaper i det svenska språket.

Serveringspersonal/Nisse, extra
Du är minst 18 år, har serveringsvana och goda kunskaper i det svenska språket.

Vi erbjuder jobb som går att kombinera med studier eller annan sysselsättning.
Hos oss får du kunniga, trevliga och hjälpsamma arbetskamrater.
Tillträde enligt överenskommelse på samtliga tjänster.
Skicka din ansökan med CV till jobb@eatery.se

Hovmästare till Van der Nootska Palatset

Vi söker en ansvarig hovmästare som tillsammans med oss vill skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster på Södermalms häftiga och alldeles särskilda palats.

***

Van der Nootska Palatset, vid Mariatorget på Södermalm, byggdes på 1600-talet och har en spektakulär och spännande historia. Palatset har under århundradena varit allt från ett privat exklusivt palats och tobaksfabrik till glädjehus. De senaste 30 åren har palatset verkat som konferens- och festvåningsanläggning där i

lunchkrog som på våren dubblar sina sittplatser med en vacker uteservering i vår Palatsträdgård.

Palatset är sedan ett år tillbaka en del av konferens- och restaurangaktören Eatery. Planen under de kommande åren är att förädla och utveckla verksamheten vars potential egentligen bara begränsas av den egna fantasin. Vi söker nu en erfaren och driven hovmästare som vill vara med oss på denna spännande resa.

***

Arbetsuppgifter

I rollen som ansvarig hovmästare leder du det operativa arbetet i vår lunchrestaurang och festvåning. Vi söker dig som är en erfaren Hovmästare som tidigare arbetat i en ledande befattning i minst 3 år. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Att ha rätt inställning och att ge en fantastisk service är för dig en självklarhet. Med dina gäster skapar du ett personligt möte och du gör ditt yttersta för att skapa de bästa förutsättningarna för ditt team.

Du bidrar med en positiv stämning till teamet, är kvalitetsmedveten och har höga ambitioner. Du har goda ledarskapsegenskaper och ser snabbt vad som behövs göras – dvs du är en riktig doer!

Huvuduppgifter

I rollen som ansvarig hovmästare kommer du att bära ansvaret för att planera och leda konferens- och festvånings servis under service. Du schemalägger våra hovmästare och vår serveringspersonal i lunch och festvåningsavdelningarna. Du kommer själv att servera i våra matsalar och även ta hovmästarpass. Tillsammans är du en del av teamet som för avdelningens utveckling framåt där kvalitet och nytänkande står i fokus. Vår bedömning är att tjänsten är ca 25 % administrativt och 75 % operativt.

Inredningen och stilepoker genom trehundra år har satt sin prägel på mängder av fester, middagar, konferenser, bröllop och möten. Palatset har även en välbesökt lunchkrog som på våren dubblar sina sittplatser med en vacker uteservering i vår Palatsträdgård.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer van der Nootskas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Van der Nootska och Eatery erbjuder rätt person en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Eatery har senaste åren, till exempel, infört en hel del digitalt stöd för de anställda och även lanserat en förmånsportal för alla våra ca 120 medarbetare. Vi har en egen utbildningsakademi där våra anställda kan gå en rad olika utbildningsmoduler inom allt från grundläggande livsmedelshygien till värdskap och restaurang management. Vi gör dessa satsningar för att vi vet att nöjda och engagerade medarbetare leder till nöjda kunder.

***

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Anna Bengtsson, Palatsdirektör på 076-643 2400 eller via mail på anna.bengtsson@vandernootska.se. Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

OM EATERY GRUPPEN

Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har sex etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista (två enheter), Sickla, Sundbyberg samt van der Nootska Palatset på Södermalm. Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på http://www.eatery.se.

VAD SÄGER VÅRA MEDARBETARE

LOKAL ORGANISATION MED CENTRAL SUPPORT

Eatery enheterna drivs med stor lokal frihet utifrån vårt koncept och våra riktlinjer. Varje enhet har en platschef, en hovmästare och en chefskock. Tillsammans med övrig lokal personal utgör de det lokala Eatery-teamet. Hovmästaren ansvarar för restaurangmiljön, caféet, konferensen m.m., Chefskocken ansvarar för maten och inköp av råvaror. Till chefskocken rapporterar personalen i köket. Tillsammans med Eaterys övriga chefskockar sätter chefskocken menyerna.

Vi har gemensamma funktioner kring inköp, marknadsföring, personal- och ekonomifrågor för alla våra restauranger.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR OCH VIDAREUTBILDNING

Anställningsvillkor – Eatery följer branschens villkor kring lön och övriga ersättningar. Utöver detta har alla våra anställda tillgång till vår förmånsportal samt Eatery Academy med olika utbildningsmoduler. Eatery ordnar såväl gemensamma fortbildningsinsatser för hela eller delar av personalen, som individuella anpassade insatser för enskilda medarbetare.

EATERYS LEDORD FINNS MED OSS I VÅRT ARBETE

Eatery har hämtat inspiration från internationella miljöer där medvetna gäster vill ha ”value for money”. Våra ledord är:

Variation – hos oss ska man kunna äta varje dag i veckan. Gästerna erbjuds en omväxling i såväl smakupplevelser som i den fysiska miljön.

Lojalitet – vi är lojala med våra gäster och hoppas på deras lojalitet gentemot oss. Ett exklusivt medlemskap med rabatter erbjuds till våra stamgäster.

Pålitlighet – vi litar på varandra och anstränger oss för att överträffa förväntningarna från våra kunder och kollegor. Vi har bra råvaror och gästerna ska kunna veta exakt vad det är de äter.

VAD VI LOVAR VÅRA GÄSTER OCH DIG SOM ANSTÄLLD

Variation – på Eatery ska man kunna äta lunch alla dagar i veckan, året om, utan att tröttna. För att skapa variation i rätter, smaker och uttryck finns ett antal grundläggande element i konceptet som du som anställd är en viktig del av:

  • Gemensam utveckling av menyer tillsammans med kockarna på de övriga Eatery-restaurangerna.
  • Lokala menyråd tillsammans med representanter från hyresgäster i området men även från medlemmar i Eaterys lojalitetsprogram.
  • Framtagande av temaveckor och säsongsinspirerade menyer.
  • Rotation – vi roterar delar av vår personal mellan Eatery-restaurangerna för att sprida smaker, inspiration, arbetsglädje och idéer.
Meny
Translate »